vakantiepark zijpersluis noord holland

Vakantiepark Zijpersluis

Rond Vakantiepark Zijpersluis is van alles te ontdekken en te beleven

 

Park Zijpersluis staat in een karakterestiek Nederlands polderlandschap. Alles wat Nederland (of is het Holland?) in het buitenland beroemd maakt is te zien en te ontdekken in de omgeving (Typical dutch).

Strand, duinen, bos en polder. Dit zijn de vier verschillende landschappen in de omgeving om lekker door te fietsen, te wandelen, te skaten of te zwemmen (Actief).

In de omgeving zijn een aantal Oud-Hollandse steden en dorpen. Enkele van deze plaatsen hebben wij kort voor u beschreven (Schagen, Alkmaar, Den Helder, Enkhuizen, Medemblek en Broek op Langedijk).

Naast de ridderzaal en het Muiderslot zijn er nog meer overblijfselen van de bouwdrift van Floris V. (In de voetsporen van Floris V).

Hondsbossche_zeewering_met_achtergrond_Pettermer_strand1 Logo_Zijpe Hoek_Burgerweg_Ruigeweg_Winter1

Naast alle bezienswaardigheden worden er in de zomermaanden allerlei festivals georganiseerd. Denk aan het rondreizend theaterfestival de Karavaan (te vergelijken met de Parade), activiteiten rond de West-Friese omringdijk, markten en braderieen die elke avond in een ander dorp of stad worden gehouden.

Voor vragen over de activiteiten kunt u bij de receptie terecht. Maar.. wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar uw belevenissen in onze mooie omgeving!