vakantiepark zijpersluis noord holland

Vakantiepark Zijpersluis

Tijdperioden Coupon


01. De kortingscode van de Second Home Beurs 2014 is geldig van 1 oktober 2014 tot 1 mei 2015

Couponvoorwaarden

Artikel 1 – Voorwaarden voor het inwisselen van actiecodes voor korting

Deze voorwaarden gelden voor alle codes van kortingsacties van Park Zijpersluis. Voor aangekochte kortingscodes gelden onze “Voorwaarden voor het inwisselen van actiecodes voor korting”.

01. De kortingscodes zijn in de aangegeven tijdsperiode geldig en slechts eenmaal bij één boeking inwisselbaar.
02. Het kortingstegoed kan niet aan derden worden overgedragen.
03. Het kortingsbedrag maakt geen aanspraak op enige vorm van rente en het bedrag wordt niet contant uitbetaald.
04. De kortingscode wordt niet gerestitueerd
05. Kortingscodes hebben een minimaal bestedingsbedrag, dit bedrag wordt altijd bij elke kortingscode aangegeven.
06.Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden bij het aanschaffen van vouchers.
07. Kortingscodes kunnen enkel tijdens het boeken van een vakantiehuis worden ingezet, ze kunnen niet met terugwerkende kracht worden ingeleverd en verrekend wanneer de boeking zich reeds in het bevestigingsproces bevindt. 

Artikel 2 - Voorwaarden voor het inwisselen van cadeau voucher

Deze voorwaarden gelden voor alle door betaling verworven cadeau voucher. Voor codes van kortingsacties gelden onze “Voorwaarden voor het inwisselen van cadeau voucher” conform artikel 1 van deze Coupon voorwaarden.

01. De cadeau vouchers kunnen enkel ingewisseld worden op de website www.parkzijpersluis.nl. De codes gelden niet op andere verhuur websites van Park Zijpersluis
02. Het kortingsbedrag maakt geen aanspraak op enige vorm van rente en het bedrag wordt niet contant uitbetaald.
03. Voor het inwisselen van cadeau voucher op Parkzijpersluis.nl zijn de Algemene Voorwaarden en Privacy Statements van Parkzijpersluis van toepassing.
04. In geval van verlies, diefstal of onleesbaarheid van de cadeaubonnen is Park Zijpersluis niet aansprakelijk te stellen. Park Zijpersluis is eveneens niet aansprakelijk te stellen wanneer e-mailadressen van de ontvangers van de cadeau voucher fout gespeld zijn.
05. De cadeau vouchers zijn overdraagbaar aan andere personen. Het kopiëren, herproduceren, wijzigen of manipuleren van de cadeaubonnen is niet toegestaan.
06. In geval van oplichterij, een poging tot misleiding of bij verdenking van andere illegale praktijken in combinatie met de aankoop van cadeau voucher of de inwisseling van cadeau vouchers op www.parkzijpersluis.nl behoudt Park Zijpersluis het recht de klantenaccounts te verwijderen en/of een andere betaalwijze te eisen. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op uitgifte of uitbetaling van de desbetreffende cadeau voucher.
07. Cadeau vouchers kunnen enkel tijdens het boeken van een vakantiewoning worden ingezet, ze kunnen niet met terugwerkende kracht worden ingeleverd en verrekend.